Na M-ČR v Retzi získali slovenskí jazdci 7 medailí

Tento víkend 18.-19.5.2019 vymenili slovenskí mládežnícki trialisti umelé prekážky za čistú prírodu v rakúskom Retzi.
V peknom prostredí miestneho kameňolomu uprostred viníc mali naši jazdci možnosť zmerať si sily s českými, poľskými a rakúskymi súpermi. 
V sobotu si v kategórii Poussin 2.miesto odniesol Matej Pavko z NovoCK Lučenec a 3.miesto patrilo Matúšovi Horváthovi z 3AL BIKETRIAL CLUB POPRAD. V kategórii Benjamin štartovali Marek a Michal Nagyovci ( NovoCK Lučenec), ktorí obsadili 4. a 9.miesto. V kategórii Minime nás reprezentoval Jakub Mudrák (CTK Záriečie), vyjazdil si pekné 2.miesto.


Rovnako skončil Jakub aj v nedeľu a pridal si do zbierky ďalšie 2.miesto. Lepšie ako v sobotu sa darilo Marekovi Nagyovi v kategórii benjamin, ktorý si vyjazdil rovnako 2.miesto. Zlepšil sa aj Michal Nagy, ktorý sa medzi staršími chlapcami nestratil a vybojoval si pekné 6.miesto. V „poussinkách“ nám opäť patrilo 2.miesto vďaka Matúšovi Horváthovi a v najmladšej kategórii hobby ružová získal 1.miesto Matej Pavko.

Už budúci víkend budú naši trialisti bojovať o prvé body do celkového hodnotenia seriálu Slovenských hier mládeže a SP na 1.kole v Záriečí