V Brne slovenskí jazdci úspešní

Ani chladné počasie neodradilo trialistov.
Cez víkend 4.-5.5. sa napriek nepriaznivej predpovedi počasia predstavili v Brne na Kniníčkách aj mladí slovenskí trialisti. A že sa nenechali zahanbiť, o tom svedčia ich výsledky.
V sobotu na MČR a přebore ČR v biketriale nás v kategórii poussin potešili Michal Nagy ( NovoCK Lučenec) svojím jednoznačným 1.miestom a Alžbetka Galovičová (Cykloklub Rudina), ktorá skončila na 2.mieste. V kategórii benjamin si 3.miesto vybojoval Marek Nagy (NovoCK Lučenec). V kategórii minime si prvenstvo odniesol Jakub Mudrák (CTK Záriečie) a pekné 3.miesto obsadil v kategórii hobby biela Peter Ofúkaný (CTK Záriečie).

V nedeľu za nepríjemného chladného počasia odštartovalo 2.kolo Youth Games. Naši jazdci sa nezľakli, teplejšie sa obliekli a vyrazili do boja o medaile. Výborný výsledok zajazdil v kategórii poussin Michal Nagy (NovoCk Lučenec), ktorý vystúpil opäť na najvyšší stupienok. Rovnaký výsledok ako v sobotu 3.miesto si vyjazdil v kategórii benjamin Marek Nagy (NovoCk Lučenec). Na 3.mieste skončil v hobby bielej Peter Ofúkaný (CTK Záriečie), tak isto 3.miesto v kategórii expert obsadil Pavol Cibíček (CTK Záriečie) a 2.miesto v kategórii minime patrilo Jakubovi Mudrákovi (CTK Záriečie). Zastúpenie sme mali aj v kategórii cadet, kde si 2.miesto vybojoval Andrej Galovič (Cykloklub Rudina).